Servicii populare

Crearea site-uri

Transmiterea mesajului dvs. la public necesită utilizarea instrumentelor de social media, cele mai importante fiind Facebook sau Instagram, dar asta nu este suficient. Pentru o prezență pe internet care să vă reprezinte într-adevăr afacerea dvs., aveți nevoie de asemenea și de un site web atractiv, ușor de navigat. Un website, comparative cu o pagină de social media, oferă control complet asupra designului și conținutului.

Mai detaliat
Promovare SEO

Suntem siguri că ați auzit de Optimizarea pentru motoarele de căutare sau SEO. Dar este posibil să nu fiți sigur ce este exact SEO, de ce este important SEO pentru afacerea dvs. și cum să începeți să îl implementați. Marketingul de conținut și a avea o strategie care să vă ajute să vă poziționați bine pe motoarele de căutare devin o componentă principală a unui plan de marketing digital de succes.

 

Mai detaliat
Outstaffing IT

Doriți să vă finalizați proiectele IT rapid și eficient? Și îți lipsește capacitatea de dezvoltare pentru a finaliza toate sarcinile cu succes? Găsirea și formarea talentelor calificate poate fi o mare bătaie de cap și poate costa mult timp și resurse. De aceea ar trebui să apelați la servicii outstaffing.

Mai detaliat
Mentenanța site web

Întreținere site web este simplul act de a verifica în mod regulat site-ul dvs. pentru probleme și apoi de a vă asigura că totul este actualizat și relevant. Trebuie să faceți acest lucru în mod constant pentru a vă asigura că site-ul web rămâne actualizat, sigur și securizat. Acest lucru încurajează creșterea traficului și vă crește SEO și clasamentul pe Google. Mentenanța site web este importantă pentru companiile mari și mici pentru a angaja și a păstra clienții. Indiferent dacă sunteți o companie mare, o persoană fizică sau un proprietar de afaceri mici, este imperativ să vă mențineți site-ul la zi. Acest lucru vă permite să interacționați cu consumatorii și potențialii vizitatori pe site-ul dvs. și previne probleme majore pe site.

Mai detaliat
Pâlnie de vânzări

Ce înseamnă pâlnie de vânzări? Este termenul de marketing pentru călătoria pe care o parcurg potențialii clienți în drumul spre cumpărare. Există mai mulți pași către o pâlnie de vânzări, de obicei cunoscuți ca partea de sus, mijloc și de jos a pâlniei, deși acești pași pot varia în funcție de modelul de vânzări al unei companii. Aceste informații vă permit să investiți în activitățile și canalele de marketing potrivite, să creați cele mai relevante mesaje în fiecare etapă și să transformați mai mulți potențiali clienți în clienți plătitori.

Mai detaliat
Crearea unui sistem ERP

Pe măsură ce o organizație crește și se dezvoltă, se mărește și nevoia acesteia de sisteme mai avansate. La un moment dat, este necesară o trecere majoră la un nou sistem de planificare a resurselor întreprinderii pentru a raționaliza operațiunile și a îmbunătăți eficiența și anume, crearea unui sistem ERP.

Mai detaliat
Promovarea aplicatiilor mobile
Mai detaliat

Site-ul la cheie este imaginea și starea cărții de vizită a oricărui proiect.

Site-ul ar trebui să intereseze și să încurajeze vizitatorul să acționeze, creând o impresie pozitivă a companiei.

Specialistii nostri inteleg ca un site la cheie de inalta calitate nu este doar un set de pagini, ci si un instrument de marketing integrat care are ca scop cresterea nivelului de incredere in compania dumneavoastra, cresterea numarului de comenzi si vanzari, contribuind la cresterea afacerii clientului.

Cu un design de site bine gândit, puteți rezolva o serie de sarcini, cum ar fi: Conversia unui vizitator la un client, încurajarea unei persoane să se întoarcă la site-ul dvs. Din nou și să-l facă un vizitator regulat al resursei dvs. De Internet.


Haker Studio are o echipă full-time de specialiști în dezvoltarea site-ului la cheie. Oferim serviciile noastre de la crearea de cărți de vizită la magazine online cu funcționalitate complexă. Site-urile web create de noi sunt, de asemenea, adaptate la dispozitivele mobile.

Avantajele de a lucra cu noi

1
Support

Partenerul dvs. online s-a mutat în Bali sau nu răspunde la e-mailuri? Oferim pachete de asistență pentru a vă asigura că aveți un asistent pentru a apela / e-mail în caz de probleme.

2
Cream site-uri

Creăm site-uri web frumoase pentru companii și organizații. Noi creăm site-uri personalizate pe platformele de gestionare a conținutului, astfel încât să puteți actualiza cu ușurință propriul conținut, dacă doriți.

3
Adaptam la dispozitivele mobile

Tot ceea ce construim este responsive/mobile friendly. În această zi și de vârstă având un site prietenos mobil este extrem de important. SEO-ul dvs. Poate fi chiar penalizat dacă site-ul dvs. Nu este "prietenos mobil".

4
Căutam soluții pentru afacerea dvs.

Nu toate soluțiile site-ului răspund nevoilor tale. Suntem alaturi de tine pentru a afla ce are nevoie compania ta si pentru a lua in considerare o strategie care te va ajuta sa le satisfaci.

Un site web puternic este cartea electronică de vizită a organizației dvs.

Compania dvs. Nu are un site (bun) la cheie? Aceasta este o oportunitate ratată pentru tine și compania ta. Site-ul este semnul distinctiv al organizației dumneavoastră. Un site reprezentativ bun oferă o mai mare conștientizare a mărcii, capacități de căutare și crește probabilitatea de a achiziționa noi clienți.

Producția de site-uri web la cheie oferă identitatea companiei dvs. Și creează o imagine în rândul vizitatorilor. Baza unui site bun este de a găsi strategia potrivită. Încorporăm imaginea companiei, designul, nevoile clienților, abordarea grupului țintă și măsurabilitatea în planul nostru de a face site-ul dvs. De succes. În plus față de o serie de sugestii grafice, garantăm că totul funcționează perfect din punct de vedere tehnic. Scopul nostru este de a crea un sistem convenabil pentru dvs., astfel încât să îl puteți menține după implementare. Suportul site-ului dvs. Este la fel de important ca și dezvoltarea acestuia, deoarece concurența nu stă în loc.

Folosind utilizatorul ca punct de plecare pentru designul site-ului dvs., puteți evita multe complicații.
Utilizarea site-ului se referă la utilizarea site-ului. Un site web bine conceput este de fapt ușor de utilizat datorită utilizării site-ului, care poate pune o bază bună pentru succes.

Site-ul la cheie este pentru utilizatorul final și, prin urmare, trebuie să fie flexibil. Prin urmare, considerăm întotdeauna utilizatorul ca un punct de plecare în dezvoltarea și îmbunătățirea site-ului. Site-ul web ar trebui să fie bine adaptat la nevoile grupului țintă și, mai presus de toate, ușor de utilizat, rapid și accesibil.

Optimizarea conversiei permite mai mult succes cu un efort relativ mic, chiar dacă numărul de vizitatori rămâne neschimbat. Companiile se concentrează adesea pe obținerea mai multor vizitatori pentru rezultate mai bune. Experiența noastră arată că optimizarea conversiilor generează adesea mai multe venituri.

Comanda un serviciu acum

Trece la comanda
RU